Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztató-ban foglaltakat.
INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS: 17.000 FT-TÓL! Részletekért kattints ide!
Kategóriák / Termékek
Bobi gyógynövényes sampon 200ml
1.234 Ft
Menny.:db

Bobi gyógynövényes sampon 200ml

1.234 Ft
Menny.:db
Gyártó: Bobi
Cikkszám: 9715
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.600 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.

Leírás és Paraméterek

A Bobi gyógynövényes sampon egy általános sampon normál és érzékeny bőrű kutyák számára.

  • A Bobi Gyógynövényes Sampon Kutyák Részére kiváló tisztító hatása mellett bőr - és szőrtápláló anyagokat tartalmaz, amelyek pótolják a kioldott zsírt, a szőrt fényessé, jól fésülhetővé teszik.
  • A gyógynövények (kamilla, bojtorján) kivonata jótékonyan segíti a gyulladásos folyamatok gyógyulását, nyugtatja a bőrt, ezáltal csökken a vakaródzás, valamint a korpásodás lehetősége.

Adagolás és alkalmazás: 

A sampont testhőmérsékletű csapvízzel kell hígítani: 10 testtömeg kilogrammonként egy kupaknyi, (kb. 10 ml) sampont célszerű használni. A testtömeg alapján számított 10 vagy 20 ml sampont 0,5 liter vízzel, a nagyobb testű kutyák részére 30-60 ml-t 1 liter vízzel hígítsunk. A kutya szőrét nedvesítsük be és a hígított sampont lágyan masszírozzuk a kutya szőrzetébe. A kioldott szennyeződést és a sampont bő, testmeleg vízzel öblítsük le. A műveletet szükség szerint ismételjük meg.

Ellenjavallatok, mellékhatások: nem ismertek

Figyelmeztetés: Fürdetés előtt itassuk meg az állatokat, nehogy igyanak a samponos vízből. Vigyázzunk, hogy a fürdővíz a szemükbe, fülükbe, szájukba ne jusson.

Célállatfaj: Kutya

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.